Nu är jag hemma igen

Hade ingen tillgång till dator i Eskilstuna hemma hos mormor och morfar och kunde därför inte uppdatera. Men nu är jag hemma och ska snart bege mig mot bussen för att åka hem till Bella, som vi firar ikväll. Kommer bli lite trevligt sällskap där och sedan blir det utgång. Blir väl antagligen Rose, då det är onsdag ;)


Ikväll har jag på mig en top från Brasilien, mina nya jeansshorts och skor. Älskar mina skor! Ha en bra kväll, ciao!


Nu drar jag iväg till E-tuna.

Nu har jag packat mitt pick och pack igen för att dra mig mot Eskilstuna till mormor och morfar. Kände för att komma hem dit och bli omtagen. Kommer åka hem igen på onsdag, för då jävlar ska vi fira Bella som fyller år (på torsdag iof).


Just gonna stand there and hear me cry

Farsan var inte sådär jätterolig som man trodde. Den hade sina ljuspunkter, men de var inte så många. Lite av en besvilkelse!
Nu ska jag snart lägga mig i sängen och titta på tv. Sitter och lyssnar på en låt som jag knarkat hela dagen! Eminem ft. Rihanna - I love the way you lie.


Shopping avklarad, nästan!

Sitter och väntar på käket, blir grillat kyckling med färskpotatis. Var precis och hyrde film med mamma. Kommer kolla på komedin Farsan ikväll!

Idag tog jag en sväng förbi stan och hälsade först på Ida inne på Apoteket Shop där hon jobbar. Sedan mötte Bella upp mig och vi kollade lite i affärer. Var ute efter tre ting att köpa idag, ett par high heels, en hatt och ett par jeansshorts. Hittade skor och shorts! Nu behöver jag endast en hatt, sedan är jag klar för Gotland!


Skorna. Från Scorett, kostar 699 kr! Ett kap. Lättare att gå med kilklack på kullersten än andra höga skor ;)


Jeansshorts, kommer från HM. 249 kr!


Bilder från midsommar










Midsommar iår var verkligen jättekul! Vi spelade kubb, dansade, vissa badade, käkade och hade det hur kul som helst! Har hur många bilder som helst på datorn men dessa får ni nöja med er så länge. Mina ben är helt våldtagna av alla mygg som fanns där ute så sitter och kliar upp hela benen. FYFAN. Nu ska jag duscha lite!

Tja

Nu är jag hemma från midsommarfirandet! Måste sova nu, blev endast en timmes sömn inatt. Sen idag ska jag käka pizza, fyfan vad gott. Nu kolla tv och soova!

Midsommar!

Vilken härlig dag det blev, och jag hoppas det håller i sig! Idag ska jag och tjejerna ut till Strömma, som ligger nära Värmdö. Kommer bli en jättekul dag. Jag har på mig min vita studentklänning. Ser lite sommrig ut så passar väl bra till idag. Nu måste jag käka lite innan jag drar.

Hoppas ni får en bra dag!


Voddler

Nu sitter jag i soffan och kollar på något dåligt program på tvn. Har installerat Voddler på datan nyss iof. Vet inte riktigt hur det funkar än men det får jag ta reda på. Har gjort iordning lite mackor och chai-te så blir en myskväll. Vilar upp mig inför imorgon helt enkelt.
Jag och Anna var och handlade mat till imorgon för ett tag sedan. Vi fick med oss hem bland annat massa naturgodis, kött, färskpotatis, oliver, sparris, mango, en cocosnöt, sill m.m. Kommer bli en jättebra midsommar tror jag!
Nu ska jag klura ut hur man använder Voddler!

Ett stycke bilder

Sådär ja, nu har jag hunnit med att löka sönder ute på min lilla uteplats här. Men fan, jag börjar se resultat! Linjerna börjar komma fram sakta men säkert!
Nu har jag fixat lite bilder som jag tog igår under kvällen. Enjoy.
Namtal och jag, tequila shots.
Namtal fixade Malibu-drinkar.
Påväg in till stan. Schysst busschaffis.
Inne på Moda!
Så, det gick så jävla segt o ladda upp bilderna så detta är bara ett axplock av det stora hela. Nu ska jag dra och träffa Michael och käka lite. Därefter träffar jag Anna för att handla mat inför midsommar!

Bilder från Rose

Jag kan inte säga att det blev lika hög standard på utgången igår som det brukar vara, men någon skit-utgång får det bli ibland. Var inte så bra drag och så var det något annat jag inte kan sätta fingret på. Men bilder togs iallafall, men de kommer senare. Här kommer mingelbilderna som hann tas:






Bilderna är alltså från Rose. Nu ska jag äta lite frukost och sedan gå ut och pressa i solen!

Nu kör vi igång!

Nu blev det lite stress! Ska åka hem till Pim nu för att föra lite där. Kommer vara lite tjejer där och så. Måste förbi Rätt pris och köpa juice till drinkarna vi ska blanda later.

Ikväll kommer vi befinna oss på Moda först för att föra. Därefter drar vi troligen vidare till Rose. En typisk onsdag-utgång alltså. Kommer bli lika kul som vi alltid har där! Nu måste jag dra, ciao!


Hoffe och Stromae

Nu taggar jag inför kvällen! Håller på att fixa sminket och lyssnar bland annat på dessa låtar som alltid för en taggad:






Bättrat på brännan

Jävlars vilken härlig dag det har varit! Jag och Bella har varit ute i solen minst sagt många timmar. Får se om det gett lite resultat till brännan later. Vi var först ute vid stora Essingen och därefter åkte vi till Trekanten, höhö. Där har vi legat och pressat ett bra tag. Nu ska jag ladda ner lite nya partylåtar och sedan börja fixa mig inför kvällen. För ikväll gott folk, då kör vi!
Men först, några pics från idag.




1. Vi gick ute i naturen. 2. Bellies och hennes fina virkade linne. 3. Jag och mitt aerosmith linne.

Yesterday



Idag är det sol

Nu ska jag snart dra iväg för att träffa Bella. Vi ska köra en heldag ute i solan så att man får lite färg på kroppen! Med tanke på att Filippa kom hem igår från Spanien och säkert är jättebrun vill man inte se all för blek ut bredvid henne ;)

Så hörs senare!

På någon bar inne i staden

Satt inne i stan och myste lite med Emilie, Pim och Roslinda. Nu ska jag sova!





1. Mina nachos
2. Lilla jag
3. Pim och pracke

Nu

Nu drar jag in till stan för att möta upp Pracke. Blir ett mysigt pub-häng ikväll. Hörs later!

I´m mr brightside




Vilket lyckorus jag fick när jag gick hem från centrum! Gick där i solen, med brillorna på (från polaroid), mina gamla men oanvända skor (från brasilien) och min långklänning (från weekday) medan jag lyssnade på Mr.Brightside. Härliga tider!

Spat för övrigt var jävligt härligt. Det underbaraste var ansiktsbehandligen, i en timme. Fick bland annat mask, ögonplockning, peeling och massage. Så härligt! Snart blir det grillning här hemma.


Spa dag

Tog en runda imorse där jag powerwalkade/joggade. Dock var det väldigt jobbigt idag, käkade ingen frukost innan. Men det är så man ska köra, då förbränner man bättre. Känns asbra nu. För att inte förstöra det jag tränat bort fick det bli en smoothie till frukost.


Haha, tog en läskig bild..

Nu ska jag snart börja röra mig in mot stan och st:eriksplan. Ska nämligen ha det skönt och få massage och en ansiktsbehandling på Palace Spa&Relax. Det blir en tvåtimmars behandling totalt och kommer känna mig som ny efteråt.
När jag är klar där möter jag upp min Pracke för att mysa lite i stan. Hörs later!


Good night

Blev en långpromenad med Anna, vilket var härligt. Nu känner jag mig jättetrött så det är dags att dra mig mot sängen. Imorgon är en ny dag som innebär nya möjligheter!

Puss och godnatt.

Ps. I love you

Känner mig rastlös. Kom med förslaget att gå på Beck ikväll, som har premiär! Men det passade inte mitt sällskap något vidare just nu. Därför kommer jag och Anna ta en skön kvällspromenad. Jag trivs bra med henne, den där Anna.

Jag&Anna


Härliga må-bra bilder. Fyllebilder från Rose, inne på toan. Drömde om rockstars i L.A.


This morning


Rapport från resarö

Vackert det är att vakna och se ut över havet. Idag ska jag ha en inte-göra-något-dag. Stannar på Resarö tills pappa kommer hem vid fyra och övningskör sedan lite. Tyvärr glömde jag kabeln till min kamera hemma så kan inte lägga upp några bilder..
Förresten, pappa berättade att de har fått en köpare till huset! Så någon gång i december kommer pappa och Anki flytta in till stan! Hur skönt är inte det?
Snart kommer man inte kunna komma hit och koppla av. Får njuta så länge det varar!

Vissa stunder kan det kännas ensamt

Vilken sämst mood jag är i nu. Ligger och lyssnar på massa depp-låtar för mig själv här ute på Resarö. Avståndet till mina kära och fina vänner känns så otroligt långt, fast de finns inte mer än en timme ifrån mig.

Jag skulle bara vilja ha en varm famn att krama om nu. Andas i samma rytm som dennes andetag, somna på dennes bringa och vakna av en puss av dennes perfekta läppar.

Men jag tror att ibland måste jag få känna såhär, känna mig lite nere. För att dagen efter vakna upp med  ny energi och känna att allt bara kan bli bättre. Att jag har så mycket att se fram emot, både med mina fina vänner och min fina familj.

Men hörreni, nu blir det ytterligare musik och mer tankar. Kommer vakna imorgon och vara helt uppladdad, förhoppningsvis. Love you!



Jag vill också ha en superkamera!


Åh, älskar mammas kamera! Finns en inställning som gör att huden ser perfekt ut, eller nästintill iallafall.
Nu är det snart dags att åka hem till pappsen. Kommer övningsköra från Mörby så se upp! Hörs senare!


Joggingtur

Nu drar jag ut en sväng för att löpa lite. Måste komma igång med träningen nu och även börja tänka på vad jag stoppar i munnen. Alkoholen är ett annat faktum som faktiskt inte heller är sådär jättenyttigt, men om jag bortser från allt annat onyttigt så  får man unna sig ett glas då och då, höhö.

Senare idag drar jag ut och hälsar på pappa och Anki ute på Resarö. Mer om det later!


Papis lilla hus när det var under uppbyggnad.

Laddar upp inför veckan

Fick samtal av Namtal nyss, brudarna är påväg in till Moda nu. Dock sitter jag och Bella i soffan framför tv:n och tittar  på bröllops-middagen iklädda mjukisar. Naturgodiset är på plats och bröllopet till ära har vi korkat upp en flarra skumpa. Trots att folk är så jävla emot monarkin och att våra skattepengar spenderas i otroliga mängder på detta bröllop så tycker jag ändå vi kan glädjas för deras skull. Så, skål för fan!
Bella och jag får tagga till onsdag istället, för då jävlar kör vi!
Jag och Isabelle för ett tag sedan.

Hela Stockholm stannas upp, för vadå?

Idag gifter sig kronprinsessan och Daniel. Det är värsta hysterin kring detta och alla bussar i innerstaden kommer inte gå som de ska. Tur att man bor ute i förorten så att man kan ta sig till jobbet.. På kanal 1 kommer det sändas program som handlar om bröllopet hela dagen lång. Det är till och med sådan hysteri att de har gjort ett SL Acesskort med brudparet på. Varför varför denna hysteri?



Nej nu drar jag och jobbar. Kanske att det blir ugång ikväll?

En godnattvisa

Mamma är ute och roar sig, Pim och alla (nästan i alla fall) andra är ute och roar sig, medan jag sitter här hemma med mjukiskläderna på och ser förjävlig ut.  Känns trots allt som att jag tog rätta beslutet, ska nämligen röra mig mot sängen nu.
Känner mig dock inte pepp att jobba imorgon. Kommer nog bli dåligt väder och därmed kommer det inte bli något folk alls på Älvsjöbadet, precis som förra lördagen. Snälla snälla, bli bra väder! Då kan man iaf få sig en liten bränna medan man gör nytta och jobbar..  


Är inget Håkan-fan men den här låten är fan ett mästerverk.


Mingelbilder

Trots att det är fredag och en special dj på Moda befinner jag mig hemma framför datorn. Ska jobba imorgon och känner inte för att komma dit bakis och jätteseg. Därför blir det en hemmakväll för mig själv. Passar då på att lägga upp mingelbilder från i onsdags. Började då kvällen i vanlig ordning på Moda Bar och begav oss sedan till Rose och hade en grym kväll! Alla körde all in, som vi för övrigt alltid gör!


Pim och jag inne på Rose.

Pim, jag, Anna och Isabelle på Rose.

Emilie, Jessica och Jenniefer på Rose.


RSS 2.0