Wonder powder

Skulle köpa ny foundation på Make up store idag. Frågade herrn som stod i kassan vilken färg jag skulle ha. Då plockade han fram Wonder Powder, som tydligen skulle passa min hy jättebra. Mineraler och allt. Gick på 395 pix. Blir lite halvsur om den inte är så bra som det står på hemsidan.
Detta kan jag förvänta mig av produkten:
Pudret som ger en porslinshy. Wonder Powder är så lätt att man känner sig osminkad och ger ett naturligt skimmer, Jämnar ut huden, döljer rodnader och fina linjer på ett nästan magiskt sätt.


Jag vill nu

Just nu känner jag en sådan enorm rastlösthet gentemot Stockholm. Jag vill bort, utforska nya städer, uppleva nya saker, leva mitt liv, skapa nya kontakter, lära mig nya språk, klara mig själv, festa järnet överallt förutom Stockholm, möta nya människor, bli förälskad i någon, skita i morgondagen, leva för nuet, åka från stad till stad när man tröttnat på den första, få lösa problem själv osv. Jag vill bort nu.


3 snilleblixtar från igår


Belli och Elli


Bröderna Norling, jag och Bella


Pimmie

Nu är det godnatt för mig. Har jobbat och slitit idag. Fyfan.

Picture

Gårdagen var rätt okej, förutom att jag fick feber under kvällen typ. Kände mig iaf inte alls bra. Det blev Moda först och sedan Rose. Jag och Pim drog hem rätt tidigt vilken var jättebra, mår lite bättre idag. Kändes konstigt att vara ute här i Stockholm igen. Visby var bättre! Tog i alla fall en vimmelbild med Bellies.


Förkyld som få

Jag är så jävla förkyld! Fuck. Snorig, hostig, ser inte på topp ut osv. Inte helt otippat, men det är förjävligt. Dessutom nyser jag stup i kvarten. Men det stoppar inte mig. Ikväll ska jag och Bella ut och göra Stockholm igen. Känns som att det var ett tag sedan. Kroppen är fortfarande inställd på att dra till Kallis och sedan till Gute. Men idag blir det vanligt onsdags-kör. Moda och sedan Rose. Gamla hederliga vana.


Jag och Bella på Kallis i väntan på Axwell!

Resumé från Visby

Ansiktsmasken åkte nyss på, då huden tagit stryk från Gotland. Det blir så när man dricker konstant, sover noll timmar och håller igång. Men det är det värt, helt klart. Har snart tagit igen alla timmar sömn som man förlorade där borta. Men nu ska jag langa upp lite bilder!


Fina Bella när vi precis dressat om för kvällen. På Villa Betty!

Fina Svante knäckte en cider på direkten.

Anna var inte sämre, hon öppnade vinboxen.

Annika körde på en porrig outfit!

Första kvällen inne på Gute. Hoffmaestro spelade!

Amerikanarna slog på stort.

En kväll. Jag och Ankan.

Jag blev glad när jag fick agera lite shot-mästare. Sprit + Hallongeleblandning. MUMMA.

En annan kväll inne på Gute. Vaarmt och svettigt!

Körde såklart Kallis också. Såg Axwell!

Snygg-Anna och jag.

Världens vackraste Bella.

Vi kom först, och gick sist. Och KÖRDE bäst!

Sådär, en salig blandning från Gotland! Hade en så sjukt bra resa! Hade lätt kunnat stanna ett tag till och fortsätta parta. Det bästa var helt klart Kallis på dagarna, ingenting slog Axwell när han spelade. Riktigt bra röj! Bäst på kvällarna var utan tvekan Gutekällaren. Bäst drag vare inne på vipen. Provade aldrig Burmeister men tror ändå Gute slår Bur med hästlängder. Visbys flopp var helt klart Hamnplan 5. Inget ställe för oss i alla fall. Kharma var också bra men lite för mycket folk där så det blev lite svårt att dansa. Men annars bra ställe!


Axwell på Kallis

Efter 15 timmars sömn börjar jag känna mig på topp igen. Håller på att packa upp den enorma väskan jag hade med mig. Idag blir det staden med Bella. Slänger upp mer bilder sen men så länge får ni en bild från Kallis när Axwell spelade!


Nya Converse



Mamma fick med sig hem ett par Converse och en parfym. Inte vilken parfym som helst, utan min favorit- Burberrry Brit. Nu ska jag snart göra lite mat. Har det så långtråkigt här i min ensamhet. Åker till Bella om 2 och en halv timme. Blir ingen sovning inatt inte, kommer dygna. Kommer ta med mig min lilla data till gotland så förhoppningsvis kan jag blogga lite då och då!
Annars får ni ha det bra!

Fix och trix

Allting är färdigpackat och väskorna är skjutsade till Bella. Känns jävligt bra. Dock väger min väska som bly! Sjukt. Nu sitter och jag målar naglarna röda. Cool färg alltså.
Snart är det käk, blir lax. Är svinhungrig. Bäst att passa på att äta bra mat nu innan Gotland då vi icke har tillgång till käk där borta. Kommer bli frukt och slush vi lever på. Tummen upp.

Nu ska jag leta efter en elektrisk kylväska så att vi slipper dricka ljummen/varm cider/vin!

Styrka, packa...

Igår åkte jag hem till Bella på kvällen och körde lite mys. Sov där och drog mig släpandes till jobbet idag. Min och Bellas önskan om att det inte skulle bli jättebra väder idag slog in. Så jävla skönt. Förstå mig inte fel, jag VILL att det ska vara bra väder, men just idag orkade jag inte stå utomhus hela dagen i stekande sol med massa människor omkring mig som badar, skriker, puttar i varandra i poolen, halkar, bråkar m.m..

Nu håller jag på och stryker lite kläder till Gotland. Jävlar vad taggad jag är! Så himla mycket kläder och massa annat skit som följer med! Men nu ska jag stryka vidare. Jag bjussar på två bilder från igår!


Innan jag träffade Anna i stan igår träffade jag Zeta. Vi satte oss och käkade yakiniku som inte var så jättegod..

Zetis var fullt upptagen med att messa.


New shoes

Insidan
Utsidan.
Kommer från Zara och shoppade dom idag när jag mötte upp Anna!

Mot city

Nu drar jag iväg in till stan för att träffa Zeta. Var evigheter sedan! Vi ska kolla lite 2hand grejer och sådant!

I can´t tolerate the feelings that I feel when I feel


Hoffmaestro och Chraa

Mina tankar drar sig automatiskt till Måndag, till Gotland. På måndag kommer Hoffmaestro spela. Mitt absolut favoritband. Har sett dem två gånger live hittils, på Peace and Love och Cafe Opera. Bästa med dom är att de är minst lika bra live som inspelat, om inte bättre. Det är alltid sånt jävla drag på spelningarna. De kommer spela på Grönan nu i sommar har jag hört också. Måste fan dra dit då.
Jag och brudarna taggar alltid till deras musik på förfesterna. Man kan aldrig tröttna! Som en bandmedlem sa till oss på Cafet: Vår musik är gjort för att folk ska tagga till!


Desperado!

Lite klipp från Cafet!

Skräckis

Igår kollade jag, Bella och Anna på världens läskigaste film. Slutet var i alla fall sjukt läskigt! Vi såg naturligtvis Paranormal Activity! Vi satt allihoppa ihopkrypna i soffan och skrek i slutet. Haha..

Nu lämnade Bella mig nyss och jag ska passa på att städa lite. Ser ut som ett helvete här hemma, typ. Imorgon måste jag tvätta kläder till gotland också.. Sjukt tråkigt!


Pim igår när vi fikade!

Jag

Bella fick sin födelsedagspresent! Skor från Kenzas kollektion.

En trött Lina..

Dåligt med uppdatering pågrund av att det blev ändrade planer igår. Jag och Bella åkte och solade på Ingarö. Därefter åkte vi till Strömma för att käka med Martin, Theo och Tom, plus två brudar till. Jag ska inte vara bitter men om jag säger såhär: Kvällen var inte en av de bästa. Brudarna gillade inte oss, vi gillade inte dem. Punt slut.

Idag drog vi och badade och solade lite på Grisslinge. Tror nog att sololjan har hjälpt för jag känner mig rätt brun! Men inte tillräckligt. Måste pressa lite till!

Nu snart ska jag träffa Anna och Pim, eventuellt Bella också för att fika lite i stan och ha det mysigt. Är helt slut efter denna natt men det är bara ta sig ut!  Just nu sitter jag bara och kollar på denna underbara skapelse. Nästintill perfektionism.


Sommar och sol (och bad)

Godmorgon!

Ringde Bellan nyss och kollade vad dagens planer blir. Antagligen åker vi ut till Ingarö för att sola och bada lite. Känns jävligt bra. Får passa på att sola nu när vädret är på topp!
Igår fick jag reda på om jag kom in på de utbildningar jag sökt. Blev reserv på kriminologi i Lund, kom in på kriminologi i Malmö, och sedan fick jag inte reda på om jag kom in på juridik. Lite skumt.. Känns helt okej, men vill inte plugga i Malmö, jag ska plugga i Lund!! Tur att jag inte ska plugga nu efter sommaren då, det blir ju inte förrän om ett år. Förhoppningsvis kommer jag in då eller så får jag plugga upp något!


Är det såhär universitetet ser ut? Åh jag vill plugga där!!

Mysigt middag hos Filippa

Nyss hemkommen från en jättemysig middag hemma hos Filippa! Det bjöds på sallad och hemmagjord kladdkaka. Supergott. Vi pratade igenom hela gotlandresan och fyfan vad vi är taggade! Nu är det bara räkna ner dagarna.



Två bilder jag tog igår ute på Gålö. Jättevacker utsikt och så är det ringden de hade köpt för att åka bakom vattenskotern. Dock blev det ju inget åkande tyvärr. Helt sjukt att vattenskotern kan åka i 110! Det är sjukt fort!!


Pictures

Nu är jag hemma igen! Blev lite omplanering igår, sov över där på Gålö. Blev inget av att åka vattenskoter tyvärr, den pajade precis innan vi skulle köra. Illa illa!
Solade och hade det mysigt i alla fall. Fiskade aborre gjorde vi också, fick upp jävligt mycket!

Har precis lagt in bilder från lördagens utgång, så enjoy!




Körde på en enkel outfit. Klänning från Monki, skor från HM, väska från Belle.

Jessica och Pim!

Sedan började vi dansa på sofforna, i vanlig ordning.

Douglas var snäll och bjussade på dricka till oss brudar, för att vi alltid är där.

Mina fina brudar! Sandra (till höger) hade precis kommit hem från Spanien! Så brun och fräsch.

Ikväll ska vi ha Gotlandsmiddag hemma hos Filippa! Vi kommer vara alla brudar som ska dit förutom Anna som jobbar seent ikväll. Kommer bli jättemysigt! Tänka sig att vi är där om en vecka!

Idag ska jag åka vattenskoter!

Gårdagen började först hemma hos Bella med lite frukt och rödvin. Pim kom förbi och sedan drog vi oss in mot stan för att föra lite på Moda. Det var dock totalt tomt där men vi körde på som vanligt i alla fall. Dansade helt själva på dansgolvet, på sofforna och allt vad vi gör.
Sedan blev det dags att gå vidare mot Ambassadeur. Träffade på lite vänner där inne men annars vet jag inte riktigt vad jag tyckte om folket.
Kvällen avslutades med en donken, som vanligt. Nu sitter jag hemma och ska snart börja åka mot Västerhaninge. Syster plockar upp mig där och sedan drar vi ut mot Gålö! Syster har köpt en vattenskoter så idag ska jag dit och leka med den! Hur kul som helst!


Knega

Sitter och dricker en smoothie av yoghurt, jordgubbar och blåbär. Mumma. Ska snart göra iordning min lunch till jobbet. Börjar kl 10 och slutar 6. Kommer dra hem till Bella efter det.
Idag är det också jättebra väder, hur härligt som helst! Då kan man bättra på färgen medan man jobbar! Två flugor i en smäll ;)

Men jag hoppas att ni alla får en bra dag!


En liten bild från Tallinn. Bakom är typ ett systembolag. Fanns hur många som helst, Alco express, SuperAlco, City alco m.m.

Kvällen

Jättemysig kväll! Jag och Ida åt en tjusig middag på Donki! Sedan blev det Shrek 4. Rätt rolig film, ett plus för 3D:n!
Sedan svängde jag förbi Moda för att träffa Pim och Jessica. Vi drog rätt snabbt men i dörren påväg ut mötte jag Ted och hans crew så blev en sväng in igen för att shotta lite och dricka cider. Sedan fick det vara nog och nu är jag hemma. Ska jobba imorgon så därför det inte blev någon utgång! Däremot kanske det blir imorgon!


Min fina vän Ida

Jag idag. Hatten åkte på!

Shreek!

Ikväll blir det Shrek 4

Färdigfixad! Snart ska jag röra mig inåt stan för att träffa upp min barndomsvän och bästa vän Ida! Vi ska käka middag någonstans och sedan gå på Shrek 3D. Ingen av oss har sett 3D tidigare så det blir jävligt kul!
Det är så otroligt kul när man har vänner som man kännt hela livet. Det är ganska sjukt att man hållit ihop så länge och fortfarande umgås!


Jag och Idisen för länge sedan, någon vinter!


Jag och ida för ännu längre sedan, på SSC, som deltagare! Haha.

Haha, sedan har vi varit på Idas land för två somrar sedan. Sminkade oss sjukt och posade!


Sol och bad

Jag och min kära Anna åkte till Uttern(?) och solade/badade! Först gjorde vi ett litet stopp i centrum och köpte en varsin Hawaiian Tropic sololja utan solskyddsfaktor. Känner ju att man måste bli lite brun nu innan Gotland. Tror att både jag och Anna hann få en del färg idag.
Jag har också börjat läsa en ny bok nu, då jag läste ut den andra, på mindre än en vecka! Nu läser jag En shopaholic i väntans tider. Verkar riktigt bra och kul!


Söta små ankungar!

Boken!

Yoga i Indien

Imorse vad jag ute och sprang. Och jävlar vad jobbigt det var. Skippade frukosten innan och det kändes. Hade ingen energi alls.. Och jag måste fan börja stretcha mer, ungefär varje kväll några minuter. Är så himla stel. När jag var i Indien för något år sedan gick vi på privata yogalektioner varje morgon. Har aldrig varit så vig i hela mitt liv.



Två videor vi spelade in från Yogalektionerna. En tysk man som hade lektionerna. Läskigt hur smal han är!


Ocean

Jag är ganska nöjd med mig själv att jag orkar vara uppe så pass länge som jag varit nu. Har skärmat av mig från allting och varit helt inne i boken jag läser, Elsas Mode. Roligt att både Anna och jag läser den samtidigt, utan att vi visste det.

Nu känner jag att ögonlocken börjar bli tunga så det är dags att rulla mot sängen.


Vilken vacker bild jag tog från båten på kryssningen!


Hur vacker?


Olivia Palermo
(sthlmstreetstyle)


Oförväntat bra utgång

Middagen hos Mr.Martin igår var jättetrevlig. Middagen bestod av en god sallad och glass med strössel och choklad som efterrätt. Därefter började VM matchen och männen blev totalt socialt inkompetenta. Det var bara fotbollen som gällde. Jag och Bella rullade vidare till Moda. Vi hade inga förhoppningar på kvällen alls, utan vi tänkte att vi kanske kunde dra hem efter Moda.
Men, de mest oplanerade kvällarna som man inte har några förhoppningar blir alltid de bästa utgångarna. Filippa och Pim anslöt sig till oss på Moda och det gjorde även lite killlkompisar. När Moda stängt festade vi vidare på Rosde till stängning. Rose höjde sig riktigt bra igår gentemot hur de varit där de senaste gångerna. När Rose stängt gick vi barfota hem till Jakob och körde lite efterfest!
Idag är jag helt slut. Sov icke mycket inatt. Nu ska jag läsa min braiga bok och slumra lite..


Fina Bella hemma hos Martin.

Me & bebbo

Jocke och jag

Jocke, Jakob och Kenneth på Moda

Filippi och jag

André, Pim och jag

Påväg till Rose

Hittade Tomas i vimmlet

Sedan langade Andreas sin bästa pose

Jag och André

Inlägg från igår

När jag kom in till stan tidigare igar gick mina skor sönder. Mina fina från Brasilien! Fy fan, lite synd.. Ska allt lämna in dom till en skomakare och se om de kan fixa dom. Håller tummarna!
Kunde inte gå i dem så fick springa in på HM och köpa ett par billiga tillfälliga skor. Sprang också på en hatt inne på HM som jag verkligen behövde köpa. Den kompletterade min shoppinglista inför Gotland. Nu är jag glad och färdigshoppad!
Är också färdigfixad nu. Jag och Bella ska hem till mr.Martin innan vi drar ut ikväll. Blir lite sallad där har jag hört och lite annat gott.. Sedan blir det förmodligen Moda, men därefter är det lite oklart vart vi drar, om vi drar vidare!




Dagens shopping dårå. Sedan mig med min fina hatt på. Dock får den stanna hemma ikväll!

Min pracke drar till Thai!

Nu är jag hemma från Kryssningen! Men det blir bara hem och vända. Ska in till stan nu för att möta upp Bella och Pim! Ska sitta ute i solen lite och ha det mysigt.

Dessutom åker min käraste Pracke bort idag, på riktigt, till Thailand för att stanna där i typ 5 år. Shit! Hann inte ta farväl på riktigt, bara över telefonen! Men vi kommer åka och hälsa på henne, det är ett som är säkert.


Jag och Pracke sist vi var i Thailand, i vintras. I love you babe!

En liten video


Video från Strömma. Martin bygger sandslott och jag och Theo har hämtat Rosé!

Observera: DEN ÄR SMÄLTEN, hehe...


Detaljer

Nu är pengarna fixade och jag har köpt 3 st nya böcker. En förtjusande man, En shopaholic i väntans tider och Elsas mode. 3 st chit lit böcker, helt underbart. Ska börja med att läsa Elsas mode. Är osäker på om jag kommer kunna uppdatera bloggen när jag är iväg på kryssningen. Så vi får se, men jag hoppas det. Annars får ni ha det bäst, jag kommer hem onsdag förmiddag!



1. Min outfit idag. 2. Armband, Tomas Sabo och ett annat som Jocke och Nadja designat.

Packning

Nu har jag packar och lagt fram det som jag ska ta med mig på kryssningen. Får inte ha för mycket med, måste ha lite plats över där jag kan lägga grejer jag har shoppat under kryssningen. Vi kommer få vara i Tallinn en dag så kanske hittar något där. Därför måste jag åka och växla lite pengar nu. Annars kommer jag köpa hem lite alkohol.


Jeansshorts, linnen, smink, underkläder, skor, minipc m.m..

Baltic Queen

Godmorgon folket!

Bella har nyss lämnat mig. Vi vaknade båda tidigt av att det var för varmt i rummet. Sedan blev det frukost med jordgubbar och yoghurt.
Igår hade vi en tjejkväll med mamma och kollade på Har du hört ryktet om Morgans? Filmen var väl faktiskt inte så jättebra. Men massa naturgodis och mineralvatten blev det.

Nu idag på eftermiddagen åker jag och min mormor och morfar iväg på en kryssning till Tallin. Behöver koppla av och ta det lugnt. Vila lite från festandet, det har ju satt sina spår..  Hörs sen!



SSB10

Gårdagen började med att jag och Pim blev hämtade av Martin och Theo! Körde sen och hämtade Kalle. Sedan bar det av till Strömma utanför Värmdö. Blev en originell lunch hos Martin, potatissallad och rostbiff. Vädret var strålande och ingenting kunde bli bättre! Drog sedan ner till Strömma kanal för att kolla in båtarna, eftersom det var Skärgårdens snabbaste båt-event. Sjukt mycket folk, dock väldigt många snyggingar!
Sedan vart Kalle sigen på att bada så vi gjorde honom sällskap tillsammans med två flaskor rosé. Sedan drog vi en taxi in till stan för att äta middag på M/S Gerda. Blev laxfile för min del! Därefter fortsatte kvällis i Rålis och sedan Moda med Pim. Underbar dag det var!


Martin fixar maten..

Kalle var baakis!

Pim avnjuter en Breezer.

Theo steker.



Männen..

Babe och jag!

Vi hittade våran drömbil. En Austin Martin eller något..






Vi lekte Baywatch, pim var först ut.

Jag och Martin. Storslaget!

Nu ska jag träffa Bella snart! Mumma.

En dagens

Vilken förjävla bra dag! Orkar inte skriva mer nu, men lägger in en dagens på mig och pim!


Pim! Hade på sig egendesignade short och en skjorta!
´
Jag! Hade på mig jeansshorts från HM, T-shirt med Aerosmith från HM, Sandaler från Brasilien, Väska från Belle!

Strömma idag

Streess! Hinner inte skriva mycket mer, men ska ut till Strömma nu med gänget från midsommar och kolla på Skärgårdens Snabbaste Båt! Sedan blir det lunch och lite grejer tror jag. Men nu måste jag rusa till tåget, är stressad som faan!

Shutter Island

Nu har jag lagat middag åt mig själv, blev  lax och färskpotatis. Jag är värsta kocken, i smyg! Nu ska jag och mammsen kolla på film. Shutter Island blir det. Har redan sett den en gång. Jag tror att det är en sån film som man förstår mer om man ser en gång till, så det gör inget att jag redan sett den.


Längsta benen jag sett någonsin

Härliga sommar-Sverige! Dock kändes det som att jag inte fått någon färg idag trots att vi varit ute och slukat sol i flera timmar. Men det kanske kommer ikväll. Mina öron känns lite varma, kanske har jag bränt dom till och med. Idag har jag sett en tjej som hade de längsta benen jag någonsin sett. Helt sjukt. Dessutom var hon smal som en pinne. En riktig modellbrutta. Om hon inte är modell nu kommer hon definitivt bli det senare i livet.


Bruttan på stranden, hehe. Konstnärlig jag är..


Gårdagens shopping



Där har ni shoppingen från igår. Satte nyss på Trind på naglarna, får se om det kan hjälpa mina naglar att bli lite finare. Nu väntar jag på att Anna ska hämta upp mig för att sedan åka och bada/sola vid ett ställe som heter Uttran!

Today

Med risk för att låta som värsta tönten, men Eclipse var såå bra! Jag och Pim satt inne i biosalongen och rycktes med i filmen, verkligen. Fyfan, den var klart bättre än tvåan.
Innan filmen hann vi båda med lite shopping, blev inga kläder utan bara skönhetssaker. Jag köpte Trind (nagelgrej) som ska fixa naglarna. Mina är helt förstörda. Sedan köpte jag en "parfym" från The Body Shop som lukta pomegranate/raspberry. Väldigt fruktig!




Vi båda körde på slappisoutfits idag.
Jeans-shorts från HM, Tröja från Monki, Converse och väska från Belle!


Samtal från PH

Fick just ett samtal från Paradise Hotel som ville påminna mig om slutcastingen jag har inbokad nästa vecka tydligen. Fick även ett mail om information osv..

Men jag ska icke gåå! Ha. Vill inte vara med och på något sätt skämma ut mig. Vill inte få den stämpeln, paradise-lina. Klingar inte riktigt bra, hehe. Så detta skiter jag i. Kul dock att ha fått förfrågan.
Nu ska Pim och jag dra oss och käka något. Är superhungriga!

Igår firade vi Bella

Sitter hemma med Pim nu! Hon tog sig tiden att fixa till min blogg lite, så nu är den lite snyggare, lite bättre! Gårdagen blev en jättekul kväll. Vi började hemma hos födelsedagsbarnet Isabelle och fick lite tilltugg och annat.
Bella hade försökt sig på att göra en marängschviss, den blev god men jävligt rinnig, hehe.
Jag och Theo hemma hos Bella!
Sedan drog vi en taxi in till stan. Bästa partytaxin någonsin! Drog då till moda och därefter till Rose. Där glömdes tyvärr kameran bort så blev inte så många mer bilder.
Nu ska jag och Pim fixa iordning oss och sen ikväll blir det bio. Ska kolla på Eclipse!

RSS 2.0