Önskebrunn

Idag råkade vi i stan snubbla på världens finaste vinterjacka. Jag måste ha den! Det är Acnes jacka "Tide". Problemet är bara att man måste punga ut 4800 kr. Dock skulle jag lätt kunna göra det om den jackan blir min. Jag skulle bli världens lyckligaste.
Den svarta ska det va.
Acnes skor Admire är det inte heller något fel med. Eller jo, i så fall priset. 3795 pix.
Om någon rik jävel känner att han/hon har för mycket pengar över, en sisådär 9 tusen, tar jag tacksamt emot bidrag till dessa. Snällarå.. gör mig med Acne!!

Min kära Svante

Sådära, då har man klarat av dagens träning! Idag är planerna att snart dra in till stan för att träffa Anna som jag inte sett på ett tag! Ska släpa med henne in i några butiker för att leta efter snygga underkläder!
Min snygging på gotland efter en spårad utekväll på Gute!

Jobb

Fuck alltså, är helt slut. Började provjobba imorse på Levis inne i Gallerian. Kändes bra och  var kul. Sedan så drog jag direkt till andra jobbet i Högdalen. Slet på där som sjutton. Sedan träffade jag Bella efter jobbet och drog hem till mig. Kollade på övernaturliga grejer på tvn. Nu är jag själv igen och ska fan sova. Gonatt.

Jag blev full och gick runt med stilett för din skull

Bilder från i Onsdags! Träffade på Julia på Moda och hennes vänner!
Julia, jag och Bellan!
Pim på Laroy!
Jag och Henke!
Nu ligger jag i sängen och glor på Bridget!

Tony och Emelies bröllop

Bröllopet igår var väldigt fint! Vigseln hölls där vid slottet där Victoria och Daniel ska bo! Jättefint. Sedan var middagen och festen där i stallmästaregården. Tony och Emelie hade hyrt in Eddie Oliva, en sångare. En väldigt rolig underhållare. Jag blev utnämnd till Miss Italia, trots att det hälften av människorna där var italienare. Kanske skulle ha rymt med honom till Italien!
Sedan kom den där middagen som vi alla fasat för. Vi i fotbollslaget blev utplacerade över flera olika bord, och jag fick sitta helt själv bland främlingar. Men det gick bra, hade en trevlig dam på min högra sida och en hyfsat okej kille på min vänstra. Kunde dock bli lite jobbig emellanåt. Folk höll fina tal och när middagen var slut var det dags för dans. Jag vägrade dock att dansa vals. Sedan drog ett band igång, Al in band. Drog igång hela stället och sedan stod hela sällskapet och hoppade runt till musiken i sann disco anda. Vid halv två började vi rullla hemmåt!
Fina Tony och Emelie. Hon hade på sig en underbar klänning!
Kapellet och altaret.
Jag och Cotten på stallmästaregården efter vigseln!
Anna och terece!
Fina borden!

Bild

Jävlar vilken träningsvärk jag har efter Strip Chairen! Det var skitkul, och väldigt jobbigt.
Igår blev det en liten utgång igen, som iof inte vad sådära jättebra. Drog utecompagniet ett tag och sedan Magenta. Sedan blev det nattbussen hem igen. Nu ska jag snart rulla mot ett bröllop, min förra tränares! Kan nog bli rätt kul!

Jag och bellprutt igår!


Igår var bra och nu är jag trött

Vi drog ut igår, jag, Bella och Pim! Vi började lite hemma hos mig först, för att sedan fortsätta till Moda! Sedan kom Henke och plockade upp oss så åkte vi hem till hans casa för lite mer förfriskningar, och galen tv. Sedan körde vi en bulle till Stureplan och drog till Laroy. Gillar egentligen inte stället så mycket, men vi hade det kul iaf! Sedan drog vi till White! Tog sista nattbussen hem så somnade inte förrän kl 6 på morgonkvisten! Vaknade en och en halv timme senare och råhostar. Så jävla irriterande. Fick sova i någon ynka timme till innan jobbet kallade. Snacka om att dagen har varit superlång och att jag är så jävla trött nu.
Bilder togs igår men vissa är fan inte okej att publicera haha! Slänger upp några imorgon, kanske. Nu ska jag fan sova!
Bild lånad av Pim från igår på moi!

Bra flyt

Haft en rätt bra dag! Arbetsgrejan gick bra kändes det som. Får se om de ringer tillbaka och vill ha mig. Annars gör det inte så mycket, stolt över mig själv att jag genomförde det iaf! Ringde ett annat jobb idag också! Skulle återkomma nästa vecka om mer info. Känns som allt flyter på bra nu!
Träffade Ida innan och efter jobbgrejan. Samlade på oss lite info om de olika partierna som jag är så oinsatt i. Sedan mötte jag upp Bella och Sandra där de fikade och strosade sedan runt lite!


Min barndomsvän Idis!


Och så har vi mig!

Audition på Clarion Sign

Kunde inte sova längre idag. Så slog på mailen och ser att jag fått svar från ett jobb jag sökt! Blev kallad till en audition, och det är på Clarion Sign, nya hotellet vid centralen typ! Sökte tjänsten som receptionist! Ska stå och prata om mig själv i ca 3 minuter. Kommer säkert bli nervös men det kommer gå bra! Man får se det som en utmaning!

Innan ska jag träffa Ida! Får se vad vi hittar på för något, men vi har massor att snacka om!

Clarion sign hotel!


Debut

Snart ska jag dra iväg till stan för att träffa Filippa och köra lite Crossfit. Lät på beskrivningen som att det var jobbigt, trots att det bara är  en halvtimme. Måse dock åka in lite tidigare för att kolla efter ett par skor som jag måste köpa! Nu måste jag rulla, så slänger in en bra låt så länge!


Träna

Imorgon kör min och Filippas träningsperiod igång. Har ett strikt schema angående träning och lite mat, haha. Vi börjar veckan med att köra på Balance imorgon före mitt jobb. Kommer bli något pass och sedan kanske gym. Kommer vara helt slut men måste börja träna nu och komma igång igen!

Har en rätt tråkig jobbdag framför mig imorgon också. Ska sitta och pricka av simskole-elever som kommer från bakvägen in. Det ska jag göra i 4-5 timmar.. Usch. Nu ska jag köra lite ansiktsmask, lite bubbelbad och lite sådant!

Töntarna

Vaknade nyss, pigg! Idag blir det jobb igen. Ingen slappis-dag idag inte. Idag kommer vi stänga ner Älvsjöbadet vilket innebär att vi måste ta in allting och låsa m.m. Igår blev vi grundlurade av Stina. Vi skulle monterna ner sånda där "gunghästar" som sitter fast i sanden. När vi inte fått ner dom, så ringer vi då Stina som säger att vi måste gräva upp dom. Vi gräver och kommer fram till att de sitter fast i betongplattor längre ner. Vi ringer upp Stina och frågar om hon inte driver med oss, och frågar om vi verkligen ska gräva upp betongplattorna. Och det skulle vi visst. Men jag tror hon driver med oss fortfarande!

Nu ska jag fixa mat m.m.


Sjukt bra låt!

Slappisdag på jobbet igen

Haha, gud lyssnade! Vädret är molnigt och eventuellt blir det regn idag. Slappis-dag igen! Sitter och käkar min frulle här. Har börjat käka havregrynsgröt igen. En deal mellan mig och Filippa. Måste käka mycket och bra frulle. Vi har även sagt adios till candy. Känns jävligt bra!

Nu ska jag snart kila till ännu en läsa-bok-dag på jobbet!

Håller på och läser denna. Har hört så mycket om den, så nu jävlar ska det läsas!


Glife

Sitter och käkar lite, har jobbat idag. Har fått betalt för att sitta och spela kort/läsa bok i 8 timmar. Nice jobb, huh? Inga besökare idag, så därför det blev en slappisdag. Jag önskar av hela mitt hjärta att det blir så imorgon och på söndag också! Slappis-Lina. Men ändring på det snart!

Men i alla fall. I måndags var jag ju med på en fest för fashion week på Cafét. David fotade, jag tog namnen. Nästan pinsamt hur lite namn jag kunde, när det var så otroligt många fler som jag borde vetat namnen på. Har i alla fall kollat in bilderna så slänger in några här!

David fotade för GLIFE. Här är bilderna från modevisningen som var. Ni ser allt folk, förstå vad jag blev stressad när jag skulle stå och ta namnen på alla dessa! Blev en del fel men det löste sig!


Effektivitet

Effektiviteten idag har varit hög! Har lämnat in CV:n i stan och sedan satte vi oss ner (filippa och jag) på mitt gamla fik, Coffeehouse by George och käkade! Sedan fortsatte vi vidare till Balance för att kolla läget där och vandrade vidare mot pappas nya lägenhet på Valhallavägen. Fräscht och fint! Har även spanat efter lite potentiella blind-dates till Filippa men hittade inga riktigt. Får fortsätta letandet någon annan dag!

Nu sitter jag hemma igen och slappar lite, ska käka snart. Förresten så ska Bella och Denise (från Mighty Dee) plåtas idag för Belladonna. Riktigt kul! Hittade också en fin bild på Denises blogg som jag slänger upp här.


Det är Bella på bilden och bilden är från förra plåtningen för Mighty Dee!

Stockholm är ändå bäst

Nu har jag och Filippa varit i Oslo. Drog en spontan-resa dit för att söka jobb och boende osv. För att kolla in läget helt enkelt. Vi drog dit med planet och möts av en snygging till norrman. Vi tänkte att det börjar bra fan. Men sedan slog förhoppningarna i botten. Såg inte en enda snygg jävla norrman under två hela dagar. Ska inte norrmän vara snygga eller?
Vi åkte  dit utan att veta var vi skulle sova, så vi drog till Svenska Föreningen för att kolla om vi kunde bo där en natt och kolla om vi eventuellt kunde få bo där om vi åker till Oslo sen för att jobba. Det löste sig och jag säger bara, jag och Filippa skulle ALDRIG klara av bo där, i ett kollektiv. Det luktade äckligt, man fick inget toalettpapper på toan (för det skulle man tydligen ta med sig själv), det var typ en centimeter smuts på golvet och köket ska vi inte ens tala om. Han kommer i alla fall komma ihåg oss och kommentaren jag langade (mest på skoj): Får man sina kläder tvättade här eller? Nej. Jag visste väl att det inte var något hotell vi bodde på, men behövde bara fråga.

Fötterna och hela kroppen värkte efter en hel dag som vi sprungit runt i hela Oslo och delat ut CV:n. Vi kände att vi hann med det mesta under två dagar och därför köpte vi en tågbiljett hem igår istället för att åka bussen hem ikväll. Vi får se hur vi kommer göra med Oslo, men en sak vi känner nu som vi inte gjorde innan är att vi är jävligt taggade på Stockholm. Så därför drar vi in till stan idag och lämnar in CV:n i varenda affär vi går förbi!


Filippi när vi precis kommit dit!

Och jag!

Stockholm Fashion Week

Snart drar jag iväg till stan för att träffa upp David. Han fotograferar för finest och frågade om jag ville hjälpa honom idag när Fashion Week börjar på Cafét. Kommer skriva upp vilka han fotar och så. Blir nog riktigt kul!

Bild: http://www.stockholmfashionweek.com


Lyckad kväll

Kvällen igår började med att jag, Bella och Anna satt hemma hos mig och förade lite. Drog oss sedan till Moda en snabbis för att köra lite där. Träffade på massa folk där som skulle vidare med oss till Magenta. Vi drog oss vidare dit och hade det skitkul. Var bra med folk och alla var verkligen på topp. Dock blir det alltid förjäävla varmt på stället vilket blir lite halvjobbigt. Vi avslutade i alla fall kvällen på White. Jag, Anna och Ellen höll ut längst. Jag och Anna dealade till oss en taxi för 200 spänn så vi slapp nattbuss!


Anna och Jag




Snygga Bellies på Moda.


Dennis, Filippa och David på Magenta.


Bella och David.


Dennis, Jag och Anna


Jovis och Bellies


Min käre Jovis och jag.


Anna och Filippa som fixade en grym kväll!

Imorgon blir det röj!

Svintrött och nyss hemkommen från jobbet. Och imorgon fortsätter eländet. Början kl 6 (!!!) imorgon. Hela dagen kommer jag gå som en zombie tills jag får sova igen.

Imorgon kommer mina kära två vänner Filippa och Anna köra en drinkbjudning på Magenta mellan kl 23.00-24.00. Klart jag ska dit med hela gänget. Om ni har lust att komma är det bara slänga iväg ett sms till mig eller kontakta mig på face eller liknande. Kommer nog bli galet kul!


Snyggingarna som styr bjudningen imorgon!

Moda ikväll

Nu drar jag iväg till Eskilstuna till mormor och morfar. Därefter kommer det bli att jag möter upp tjejerna och Johan på moda. Philgood spelar, det kommer nog bli kul! Nu måste jag fixa sminket och sedan dra!


Vi drar till Oslo

Vet ni vad. Om en vecka exakt flyger jag och Filippi till Oslo, från tisdagen till torsdagen. Vi åker dit för att försöka fixa jobb, boende osv. så att vi har möjlighet att flytta dit nu i höst. Har tänkt på det ett tag nu, vi två. Vi kommer tjäna bättre cash (förhoppningsvis), och uppleva massa nya saker. Det är precis det jag behöver just nu. Är TRÖTT på Stockholm! Vi får hålla tummarna för oss två och hoppas att allting löser sig. Vore så himla kul att dra iväg i några månader!
Det blir jag och den här sexiga jäveln som drar!

Today, tonight

Vaknade av att någon ringde mig från ett hemnummer. Svarade inte, gillar inte att svara när jag inte vet vem det är. Men nu är jag vaken och jag ska fan fortsätta med att omformatera datorn hit och dit.

Ikväll ska jag på en tjejkväll hos Ida! Kommer nog bli jättetrevligt!



Me och Idis på P&L09. De två mittersta bilderna är från sista dagen och vi ville bara åka hem! Haha. Bra minnen och vi hade det sjukt kul!

Krasch och kaos

Fan vad lack jag blir. Håller ju på att föra över ALLA bilder, ALL musik och ALLA dokument från min stationära (som ska omformateras) till min lilla laptop som får agera en extern hårddisk, eller något. Och mitt i allt så hänger sig min lilla data. Jävlar vilket kaos det skapade inom mig. Tålamodet är absolut inte min bästa vän.
NU ger jag upp för ikväll, fortsätter med eländet imorgon.

Omformatera, börja om



Nu är jag så jävla trött på min SUPERSEGA data, så nu tänker jag fan omformatera hela skiten. Om den inte blir bättre då, då vet jag fan inte vad felet är. Eller jo, då är väl datan keff i sig. Då blir bara att kirra en ny. Först ska jag dock på bio med madre, blir Eclipse igen!

Span

Kollade in Monkis hemsida och hittade en jacka jag ska spana in. Vet ej om den kommit in i butik än, men det återstår att se. Kom sedan på att jag måste inhandla lite nya nagellack som passar nu när det blir höstigare tider. Dessa från Depend.

Nu drar jag in till stan för att träffa Bella först, sedan blir det fika med Jovis!


Bilder

Vaknade nyss och har haft en skön natts sömn. Pim skickade de andra två bilderna som min header består av så jag slänger in dom här med!



I'm gonna run at the speed of sound

Kollat film med mammis. Sitter nu och lyssnar på ljuvlig musik nu. Lite Oscar Linnros, lite Andreas Wijk. Underbart. Snart sängdags för mig. Min jobbvecka är slut nu, och har en helt ledig vecka framför mig. Ska umgås med familj, vänner osv.


Pim kirrade biffen

Min fina vän Pim har nu fixat en ny header till mig! Bilderna tagna av David Thunander för hemsidan www.mightydee.se , som snart kommer att komma i bruk. Det är där jag kommer att blogga i framtiden också, tillsammans med lite andra bloggare. Så tack snälla Pim!

Här kommer några bilder från i fredags innan jag och Pim drog in tilll Moda! 

 
Pim står och fixar sig inför partykvällen.


Pims walk-in-closet. Jag vill med ha. Banne mig!


Jag hade på mig klänning By Pim. Pim har alltså designat klänningen själv. Skitcool. Skärp från HM och skor från Zara!


Gästblogga



Okej brudar!  New look för Linas nya header. Vad tycker ni?
Idag jobbar min vän men förhoppningsvis så kommer hon kunna blogga lite sen ikväll! Vi hörs! Ha en trevlig söndag!
_

Pim

Planerna



Snart är det dags att hoppa in i duschen, fräscha till sig och dra sig mot Pim! Ikväll blir det utgång igen. Börjar på Moda som har ett special-event. Blir lite modevisning osv om jag inte förstått allting helt fel. Därefter får vi se. Jobbar imorgon kl 10 så blir inte en allt för sen utgång ikväll, eller?

Slänger upp en bild från i onsdags från Rose! Jag, Bella och Pim.

Igår hann jag med mycket

Igår färgade och klippte jag håret. Mörkare, kortare. I like. Hann även med att träffa Filippi och sedan ta en after work med Pim! Drog oss till Bauer vid Slussen. Nu ska jag laga lite mat till mig själv, och fortsätta läsa min braiga bok.



RSS 2.0