Good shit












Efterfest

Jag är dödstrött. Har svårt att hålla ögonen öppna. Därför känns det lite komiskt att jag ska på bio ikväll. Fick ett erbjudande av kusinen att följa med på Wallstreet ikväll och inte tackar jag nej till att se snygga businessmen. Dessutom drar ju Börje till London nästa vecka för att söka lyckan där, så måste passa på att ses innan det.

Det var gårdagen som orsakade denna trötthet. Det blev en liten spontanutgång och som alltid är det dom som blir vildast. Vi började på Moda, där vi inte har varit på sjukt länge. Kände sig som en liten främling där igen. Det var jag, Bella och Pim. Sedan kom André, Jakob, Puffen och Karlsson så vi hookade upp med dom och körde en skön efterfest hemma hos Jakob. Den absolut sista efterfesten i den där lägenheten, på ett bra tag iaf! Jakob drar till Milano. Fan vad alla drar helt plötsligt nu. Så är jag kvar här hemma, fast. Och förresten, idag har jag kirrat jobb. Så nu jävlar jobbar jag vanliga kontorstider och ni kan numera betrakta mig som en hard working businesswoman. Hehe.
Langar lite bilder från igår då.


Jag och Pimmie i början av kvällen, på moda.


Glad var jag.


Sen kom Bella. Jag proppar på henne en drink.


Träffade på John på Moda!


Jag hjärta dig babyboo!


Snygging till vän!


The gang.


Lite spex sådära.

Idag

Mysdag med Pim i stan! Sedan lite idoltittande och nu ska jag lätt lägga mig och sova. Imorgon på morgonen är det lite affärsmöte med ett företag som jag hoppas få jobb på! Så håll tummarna.. Efter det ska jag förbi Papis lägenhet och sen käka lunch med honom. Snart flyttar dom in där i stan, ska bli jätteskönt!


Pim fotade med systemkameran. Måste köpa en!

Yoga i Indien

Snart drar jag iväg på yoga på Stockholm Spa & Hälsostudio som ligger på Rörstrandsgatan. Det är klassisk yoga tror jag, som börjar klockan sju. Efter yogan ska jag sätta mig och bubbla i bubbelpoolen som finns och basta lite. Ladda upp helt enkelt. Ska försöka bli lite smidigare nu, så som jag var i Indien. Då gjorde jag och mamma yoga varje dag i en vecka på morgonen. Det gav resultat vill jag lova!


Jag och mamma under vår morgonyoga!



Jag och yogamannen som vi kallade honom. Skinny bitch alltså! Ser ju ut som en fånge från förintelselägrerna..


Jag efter vårat pass. Så himla fint i Indien! Vi var i Kerala.

Barnkalas

Har nyss varit förbi centrum en sväng för att köpa en present till min lilla bebis Hampus! Han fyller fyra år så imorgon är det kalas som gäller!
Nu snart ska jag in till stan för att möta upp Ida som det var alldeles för länge sen vi sågs. Sen ikväll blir det utgång i vanlig ordning!
Jag och mysungen!

We dance to the beat of a love lost and then won back



Bild

I heart you

Det känns som att det här med jobb kommer lösa sig nu! Tackade precis nej till ett jobb på Massimo Dutti för att det endast var 20h/v men har två andra erbjudanden som verkar rätt bra! Ska ringa och kolla mer om det ena jobbet imorgon och sedan möte på det andra den 5e oktober! KUL!

Ikväll kommer inte Bella hit, för ovanlighetens skull! Får kolla Idol osv. ensam!


Jag och Baby för ett tag sedan på Moda. Kompishjärtis!

Okejrå.



Ska se slutet på Gladiator nu. Och okej,  filmen är bra. Inte så att jag är frälst eller något, men den är bra. Efter slutet ska jag sova som fan. E svintrött!

Gladiator

Benen värker som vanligt men what to do. Dagen har i alla fall gått bra. Har stått inne på "vipen" och varit trevlig mot alla där och serverat kaffe m.m. Nu är jag hemma igen och ska käka. Ikväll blir en repris på igår med Idoltittande med Isabelle. Sen så går tydligen gladiator på tv, och jag har lovat Bella att vi ska kolla på den. Har nämligen aldrig sett den, vilket jag har hört är en skam.

Om jag inte hade jobbat så tidigt imorgon hade jag befunnit mig på Laroys middag ikväll, men då kom förnuftiga Lina fram och tackade nej. Skulle vara så seg på jobbet imorgon gå och det är ingenting jag orkar med nu. Vi kör nästa vecka istället (eller ska ju ut nu i hegen med men menar nästa onsdag, och torsdag).  Hade ju också kunnat sitta i en hotellbar med bossen från jobbet, men det valde jag att icke göra heller. Drog till med en liten nödlögn där att jag ska vara med min (icke-existerande) pojkvän ikväll. Han är lång och har mörkt hår, älskar honom gör jag med. Så inget barhäng med bossen inte.


Är den SÅ bra eller? Får avgöra det själv ikväll!

Re Stacks

Ingen bra morgon. Hittade inte rätta BH:n jag skulle ha, hittar inga bra strumpor som jag kan ha. Nej det här blev inge bra. Så ska man stå där på mässan hela dagen och vara jättetrevlig. Men det kommer bli bra ändå.

Och idag får vi helt reda på hur det verkligen går i valet. Tror att dom räknar alla utomlandsröster idag. Så om vi har riktigt riktigt tur kanske Alliansen får egen majoritet, men det känns som att den chansen inte är allt för stor tyvärr. Men jag ska hålla tummarna. Nu ska jag sätta på skön musik och käka frukost.


Fick höra den av Bella igår. Riktigt skön låt!

You go!

För det första, är detta en kille eller tjej?
För det andra, hur klockren?

Sanofi Aventis

Just nu tackar jag gud för stolar, sängar och allt annat man kan sitta på. Mina ben värker efter att ha stått upp i nio hela timmar. Jag har ont i fötter, knäna, ryggen och hela kroppen. Men annars har jobbet varit roligt. Alla läkare som kommer är jättetrevliga och det har gått prima att prata engelska med alla! Företaget som vi jobbar för (sanifo aventis) verkar vara ett riktigt stort företag som verkar dra in riktigt med cash!
Imorgon är det samma visa, fast då börjar vi nio istället.
Nu ska jag käka och vänta på att bella ska kolla. Vi ska checka in Idol tillsammans!

Jag leker tydligen

Nu verkar det som att jag fått en liten stalker. Han la till mig, jag accepterade. Började skriva massa mail och kommenterade sönder allting. Jag tog bort honom. Nu när jag loggar in har jag 3 nya mail och en vänförfrågning igen från honom. Haha.
I ett av mailen stod det: "Du behöver inte leka ÖStra snyggaste brud herregud det är bara lägga dina fingrar på tangetbord och skriva du leker verkligen stroppig som att du ska vara det ! :)".

Jaja. Nu ska jag käka frukost och så fixa håret osv.. Sedan blir det jobb ända fram till halv 6. Kommer vara helt slut efter denna vecka. Inte van att gå upp såhär tidigt och jobba så mycket! För att piggna till lyssnar jag på denna låt!
Det är samma lirare som sjunger denna som "No one´s gonna love you" som också är en svinbra låt!

Just the way you are


Indestructible

Fotograf: Sandor Lubbe

Spotify Premium

Sitter och skickar ut lite jobbansökningar och så. Fick också precis Spotify Premium gratis i 6 månader, skitnice. Så tack Martin! Sitter och fixar lite bra playlists. Sitter och funderar på hur man fixar alla sina kontakter som har Spotify så man kan se vad de lyssnar på osv. Får försöka fixa det nu!
Kommer dock inte på jättebra musik nu, det är så himla typiskt! Bra musik, GE TIPS!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin!

SKAM

Är riktigt riktigt trött. Klockan ringde imorse 04.30. HALV FEM.. Är definitivt inte van att gå upp vid denna tid. Är helt död nu och har tagit en liten powernap.
Jag lyckades iaf ta mig ut till hotellet ute i Värtahamnen och lyckades få med (förhoppningsvis) alla läkare till Älvsjömässan. Har inte gjort så mycket mer där idag. Imorgon blir det nog annat. Då kommer vi få andra sysslor och få andra kläder.
Och angående valet måste även jag yttra mig. Jag är glad över att Alliansen vann igen. Men känns inte riktigt som att man kan glädjas åt detta. Om Alliansen haft majoritet hade det inte spelar jättestor roll, men nu kan SD komma att få en betydande roll i alla de viktiga frågorna. Jag hoppas att det INTE blir så. Eventuellt kanske MP kommer stödja Alliansen men vi får se. Tycker det är SKAM att SD har blivit invalda och ändå fått runt 20 mandat. Bara hans nöjda min igår när de insåg att de "lyckats". USCH. Jag skulle bli rädd om jag mötte honom. Det enda vettiga Lars Ohly gjorde igår var att vägra sätta sig i samma sminkrum som SDs Jimmie Åkesson. Punkt.

Valvaka

Seriöst!! Sverigedemokraterna? Vart fan är landet då påväg? Men, rösterna är långt ifrån klar-räknade så allting kan hända. Följer valvakan med spänning och håller verkligen  tummarna för att Alliansen tar hem det. Kom igenrå!!

Rösta!

Har precis fått mail angående jobbet jag och Filippa ska göra nu i veckan. Vi ska vara värdinnor på Stockholmmässan för en massa läkare som är specialiserade på diabetes. Tror vi ska stå vid några montrar och dela ut lite grejer m.m. Jobbet börjar imorgon då vi alla är utplacerade på olika hotell för att möta en läkargrupp som man ska hjälpa ta sig till mässan. Både jag och Filippa kommer tydligen ha en enorm grupp läkare på 100 respektive 130 läkare, och alla är utländska. Detta gör i sin tur att det bara är engelska som gäller imorgon, vilket iof är jättebra träning men känns ändå lite jobbigt då jag inte är någon specialist på engelska läkarord. Men förhoppningsvis går det hela bra! Jag ska  vara ute i Värtahamnen klockan halv sju. Sedan börjar själva mässan på tisdag och tror och hoppas att det kommer bli kul att jobba där med Filippa!
Idag är det också jobb som gäller, fast det är ikväll. Och ikväll/inatt får vi ju också reda på hur det går i valet. Och jag hoppas så mycket att vi slipper vakna upp imorgon och ha Mona Sahlin som statsminister. Go Fredrik!

Lite bilder från igår

Känns som att det är söndag idag, säkert bara för att vi var ute i torsdags och igår. Hade inte tänkt köra en sådan helkväll igår men det blev det iaf. Jag och Bella började med lite vin hemma hos mig. Sedan drog vi oss in till stan och mötte upp Filippa och Daniel plus hans jobbkollegor. Vi blev ett väldigt skönt gäng må jag säga. Vi drog till Hotellet och hade det jättetrevligt. Snacka massa olika ideer och drömboende osv. Sedan bestämdes det att vi skulle dra till Undici som låg precis i närheten. Hade aldrig varit där tidigare men vi hade det jävligt kul. Medelåldern var ju betydligt högre än vanliga klubbar och musiken var inte den typiskt nattklubbsmusiken. Spelades jävligt sköna låtar som vi körde hårt till. Anna och Hanna anslöt sig till sällskapet efter ett tag också. Sedan när klockan började rulla iväg drog vi vidare till det omtalade The Office. Körde en liten repris av förra torsdagen och skrev massa på whiteboarden och dansade hejvilt. Kameran var med så här kommer lite pics!
Filippi m.m. på Undici!
Hörde jag skål?
Bella, me och Anna.  Supernöjda, ojaa.
Glada gänget!
Nu har vi kommit till "The office". Anna kör på hårt!
Tigern letar käk. Bästa byte=äpple..
Äpplen fann vi!
Sådärja. Jobbigt, grannarna rakt över har fest. Och jag är så jävla ofest ikväll att jag lackar. SCHH!!

Ladda om

Tog ett bubbelbad här hemma för att få igång kroppen och bli lite mer pigg. Riktigt skönt var det. Nu ska jag sätta på mig lite kläder och börja sminka mig. Bella är påväg hit så måste rappa på lite. Ska käka lite kinamat också.
Ikväll blir det antagligen så att jag och mina brudar träffas Daniel & Co för något glas på söder. Sedan får vi se hur vi känner oss, om vi är taggade drar vi vidare, och om så inte är fallet så drar vi bara hem.
Två snyggingar igår på Utes. Filippa och Annika!

Idiotfasoner.

Gårdagens kväll började bra med lite vin hemma hos Bella för att sedan dra oss in mot Utes. Blev lite vin där och sedan drog vi iväg vidare mot stures. Var som vanligt massa studerande från KTH och Handels där, så det var smockat med folk. Hade det rätt okej kul tills Filippi märker att hennes Iphone är borta. Någon jävel snodde den från hennes väska vid bordet vi satt vid. Så jävla tråkigt och så onödigt. KÖP EGEN MOBIL FÖR FAN. Drog trots detta vidare till hells en snabbis och åkte sedan hem..
Idag var det jobbintervju klockan ett hos ett företag som sysslar med marknadsföring på internet. Jättetrevliga människor som jag hade intervju med och riktigt fräscha lokaler intill Stureplan. Jobbet lät faktiskt roligt och skulle kunna tänka mig ett jobb där! Efter detta blev det en snabb kaffe med en vän! Nu är jag hemma och ska ta en powernap. Ikväll blir det in till stan igen för några drinkar!
Bild från stureplan.se

A moment, a love

Sådärja. Jobbintervjun gick rätt galant om jag får säga det själv. Jobbet lät roligt osv, men det är lönen som oroar mig. Eller som helt enkelt gör att jag inte tar jobbet, om jag nu skulle få det. Det är ingen fast lön, utan det är provisionsbaserad lön, vilket jag tycker är väldigt osäkert. Visst att man kan få skitbra lön ena månaden, och nästa månad få pisslön. Så det sög ju. Men men..
Nu ska jag nog ta en liten powernap så att jag orkar med kvällen. Blir såklart utgång idag igen. Torsdagarna har levererat så bra på sista tiden så då kör jag och mina trogna två Filippa och Bella ännu en. Startar nog på utecompagniet, eller nej förlåt, hemma hos Bella för ett (par) glas vin, och sedan utes. Därefter blir det Stures och så småning om kanske Hells. Vi får se. Men ska inte ha några förväntningar på kvällen, för då blir utgången alltid piss.

Jobbintervju

Då ska jag rulla iväg till intervjun som ligger i Solna. Lite segt att åka dit men vad gör man inte? Jag har fan blivit helt besatt av att kolla in min mail. Jag lovar, jag går in där kanske varannan tio minuter för att kolla om jag fått svar från något jobb. Och så blir jag alltid lika besviken när det står 0 nya mail.
Men imorse ringde det iaf ett annat jobb som är liknande det som jag ska på intervju hos idag. Dock ligger det vid Stureplan så känns lite bättre. Ska dit imorgon klockan 1 iallafall. Berättar mer efter jag har varit på denna intervju! Wish me luck..

Skräckiskväll

Har haft mysfilmkväll med Anna och Bella. Såg rec 2 som var helt sådära läskig. Vi är såna där skräck-filmsfreak. Är det inte lite härligt att sitta i soffan, med en kudde i handen som man håller framför ansiktet när det blir läskigt och man är riktigt uppskrämd. Så himla härligt! Så jävla sjukt egentligen, att man gillar att kolla skräckisar. Min mamma har alltid sagt att dom som gillar såna filmer är sjuka. Och visst fan är vi det, på våra egna vis..
Jag och Bella har iallafall haft en mysig dag på stan som avslutades med medicinsk yoga på mammas spa. Så jättefint där. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa cosmo!
Bild.

Filippi är så duktig!

Filippaa har tagit körkoort! FYFAN VAD HON ÄR BRA!! Får lite ångest däremot, måste ta tag i mitt körkort också! Men vad fan, det löser sig!
Nu drar jag iaf in till stan för att möta upp Bella. Hon skulle kolla på lite nya kläder så det blir lite shopping (fast jag får verkligen inte shoppa). Sedan ska jag dra mig vidare mot Karlberg och mammas nya spa! Gratis prova-på yoga där idag, så ska göra det med min kära mormor!
Grattis snygging!

Its better

Bild

Jobb osv..

Sådärja, så ska det se ut.  Skickade ut massa CV:n igår och idag ringde Face2Face, ett eventföretag och ville träffa mig för intervju. Hur bra? Imorgon ska jag för övrigt gå sörmlandsleden igen med Isabelle. Har gått den en gång och sa sedan aldrig mer, men nu idag kändes det som att det inte spelade så stor roll. Visst fan kan jag gå den igen!
Så imorgon kl 9 kommer jag och Bella börja ta vårat första kliv av 1,5 mil. Dock har jag ont i halsen så får se hur det blir, har ingen större lust att bli jätteförkyld för sörmlandsleden!

Ensam mamma söker osv

Bra dag då! Har förtidsröstat idag, första gången och har valt helt rätt! Lika bra att rösta nu så att man slipper trängas med alla andra människor den 19e sept.
Sedan är det världens bästa tv-kväll ikväll. Först är det premiär för nya säsongen av Ensam mamma söker, vilket typ är det bästa programmet! Satt bänkar med min kära mamma hela förra säsongen. Får se om det är några roliga mammor iår, men verkar som att förra var bättre. Efter det så är det världens bästa och mysigaste film, Mamma mia! Tycker faktiskt att de i filmen gör alla låtar mycket bättre än vad Abba gör, så det så. Så nu ska jag sätta mig framför tv:n i över tre timmar Ska ta fram chipsen, glassen och chokladen nu, mumma..
Nästan bästa låten i hela filmen!

Godnatt, godmorgon.

Om jag börjar med gårdagen. Jag, bella, sandra, filippa och Annika satte oss först på utecompagniet för att fördriva tiden lite. Daniel och hans två vänner kom sedan och hämtade oss så drog vi tillsammans till Solo där det var lite mingel osv. Det var sedan tänkt att alla skulle dra till Spyan men detta trotsade vi och drog oss till Stures istället. Smet in som KTH studenter (studerade industriell ekonomi, så jävla bra med studentliv) och fick gratisdrink och rea i baren. Score, eller?
Träffade massa härligt folk och tillslut blev det dags för Hells. Stannade där ett bra tag och sedan var det gjort. Vi drog då till Daniels kontor som ligger mitt på stureplan och körde en liten efterfest där. Satt och gjorde hänga gubbe och hade det sjukt bra. Så otroligt härliga och underbara människor vi var med igår!
Min fina Sandra och jag, på utecompagniet.
Kameran glömdes bort så nu befinner vi oss på kontoret. Här har vi Filippi.
Oopsi. "När det är julafton får man ta av det undre lagret". Igår var det ju typ julafton. Träffade ju iaf Weise! Och OM vi käkade. Ja, ni ser ju..
Här har vi då Isabelle. Vad hon gör, det vet jag fan inte.
Filippi påväg hem! Och där slutar kvällens bilder..
Nu jävlar ska jag käka, är så fruktansvärt hungrig. Juste, kanske ska tillägga att jag kom hem imorse halv sju, då mamma redan gått upp och stod i duschen när jag kom in. Jag sa godnatt, hon sa godmorgon!

En annan dag i staden

Mysdag på stan med Bella och Anna idag igen. Strosade i affärer, fikade på Baresso osv. Snackade massa problem, lättade våra hjärtan, spanade ragg, diskuterade, funderade och mycket mer. Vi hittade Bella en väldigt snygg jacka från Solo, som endast kostade tusen pix. För en sådan snygg jacka kommer man inte undan billigare.
Morgondagens planer fick vi också spikade. En bekants vän har tydligen designat några klädesplagg för Solo och har något slags releaseparty där imorgon. Jag, Bella, Sandra och Filippa drar dit såklart. Efteråt verkar det som att planerna är spyan.
När vi fick reda på detta kände jag att jag måste fixa något nytt att ha på mig. Alla kläder här hemma suger och känns verkligen supertråkiga. Kände genast för att köra på något skjortliknande med något sexigt under. Och det kirrade jag. Köpte en ny "bh" från HM och en ny transparent topp från Monki. Jävlar vad snygg jag kommer känna mig imorgon.

Fundering hit och dit

Ligger i sängen och väntar på att Idol ska börja. Känner mig lite halvhängig, har ont i huvudet och är jätteseg.. Inte kul alls. Har i alla fall haft en mysig dag i stan med Bella och Sandra. Satte oss på fresco  och hade det mysigt. Köpte världens största morotskaka där.
Sitter också och drömmer om Acnejackan. Kan liksom inte släppa den. Sandra köpte nyss en höstkappa för över 4 lax, då borde väl jag få köpa en vinterjacka för över 4 lax med. Men nästa lön kommer faktiskt bli bra, så kanske ska köpa den då iaf? Är så himla sugen. Kommer inte vara nöjd med någon annan jacka om jag inte får just den där. Och jag måste ju faktiskt köpa en ny vinterjacka med tanke på att min förra är helt försvunnen. Så jag måste ju köpa en, och den där är perfekt. Men tänk om den är slut nästa gång jag får lön då? Om den är det var det inte ödet att jag skulle ha den. Men fan vad surt det skulle kännas. Detta tåls garanterat att tänka på.

FI´s kampsång

Hahah, är detta ett skämt??

Dagen

Hemma efter en lång dag. Ögonen kan knappt hållas öppna. Men allt har gått bra och jag och Filippa skötte vårt jobb bra. Lockade in många människor in i spa:t idag. Och fyfan vilken skillnad det är på människor i till exempel huddinge och rörstrandsgatan. Huddinge en söndag=sunk, mjukiskläder, fulingar m.m. Rörstrandsgatan en söndag=snygga människor, stil på kläder och allt. Jag VILL bo i stan. Snart bor iaf Papi där!
Trots denna trötthet hyrde jag och mamma en film för att kolla på, clash of titans. Är den bra elleer? Nu väntar chipsen och colan. Jävlar vilken onyttig dag det varit.

Rörstrandsgatans dag?

Så jävla trött. Så jävla irriterad på den här skithostan som jag gått runt med i över 1 och en halv månad. Låg vaken och kunde inte somna igår på över 2 timmar för den här skithostan. Hostmedicin hjälper inte, astmamedicin hjälper inte, halstabletter hjälper inte. What the fuck??
Idag ska jag och Filippa hjälpa till med hennes ena spa som ligger på rörstrandsgatan. Rörstrandsgatan har en speciell dag där idag så alla affärer och liknande får marknadsföra sig själva ute på gatan osv. Passar perfekt för Spa:t då det inte haft premiär än. Vi kommer stå där och dela ut flyers m.m.

No one´s gonna love you

Blev ingen kort visit på Emmelies fest igår, dock kom vi dit väldigt sent. Jag och Jessica var där runt halv ett och kom hem halv fyra någon gång. Blev riktigt roligt efter ett tag. Träffade på människor man inte träffat på väldigt länge.
Nu är det jobb som gäller fram till klockan åtta. Efter det kommer Bellies och möter upp mig och så ska vi ha en filmkväll här hos mig! Riktigt mys.
Härlig låt som jag fått från Bellan!

Trött, otaggad, oklar

Är inte piggare nu men det är bara ladda om. Ikväll blir det 20-årsfest i en lokal här i huddinge. Är inte alls taggad eller så tyvärr men drar dit en snabbis bara! Ska jobba imorgon också så det gör ju inte saken bättre. Nej nu ska jag försöka bestämma mig vad det blir för kläder och sedan se varit Jessica håller hus!

Resume

Har precis sovit bort hela dagen. Igår började vi med att dra till Amba för efterfesten för Christos Masters. Har bara varit där en gång tidigare, då var det kasst. Nu var det jävligt mycket bättre. Hann inte vara där överdrivet länge för behövde dra till middagen på stures. Mötte upp Henrik och hans vänner och drog dit. Jävlar vad kul vi hade! Gratis mat, gratis dricka och goa människor. Efter middagen och massa festande där drog vi vidare till Hells för att fortsätta där. Sedan blev det lite efterfest hos Henke sådära!
Filippa och jag på Amba.
Prisutdelning Chrisos Masters.
Henke och jag.
Baby och jag på stures.

Ambassadeur och Stures

Har nyss käkat lite och smidit kvällens planer. Ska träffa Filippa i stan vid tio för att dra en repa till Ambassadeur där golftävlingen Christos Masters har sin efterfest. Sedan vid elva drar vi oss vidare för att gå på Sturemiddagen. Blir första gången så får se hur det är. Tänker bara på ett kapitel från boken Elsas Mode. Hon är där på sturemiddagen, får inte siitta med sitt sällskap och trivs inte alls. Haha, komiskt om det blir så för mig och filippa också.
Nu börjar det svåra igen bara, vad sjutton ska man ha på sig??

Svartvit

Ingen vidare lyckad kväll igår inte. Var en sväng på Moda innan vi skulle till Cafet. På vägen dit möter vi en bekant till mig som var med sina vänner. Att tillägga är att de alla håller på att utbilda sig till läkare. Vi sket i Cafet och drog tillbaka till Moda igen. Körde där istället. Var iofs rätt kul där med alla läkare. De var hur taggade som helst och dansade som fan. Haha, fan vad jag skrattade. Sjukt sköna iallafall.
Jag när vi förade hos Bellan.
Älskar bilden! Sandra och Bellan. Bellan freakar!
Vackra Sandra
Me and Sandro
Bella satte på någon Lilleman låt som både Sandra och Bella diggade rätt rejält. Jag satt som ett frågetecken! Haha.
Avslutningsvis en bild på mig igen!

Utgång igen då

Om vi ska ut ikväll? Klart fan. Jag drar mig snart mot Bellprutten för att föra lite där med Bellies och Sandra! Kvällen till ära drar vi nog till Cafet eller så. Får se vart kvällen/natten tar oss!
Fixade en liten fake tattoo som ser ut som ett armband. Jävligt fränt ju. Kör också  på sabo som alltid sitter på.
Ha en go kväll nu då!

RSS 2.0